top of page

Wat ga je doen en leren in de workshop all- in?


Tijdens een workshop gaan we een hele dag aan de slag met honden-of paardenfotografie, waarin zowel de praktijk van het fotograferen als kennis omtrent fotobewerking in Photoshop aan de orde komt:
finishing touch voor jouw foto's! 

De workshop is zeer geschikt voor de de startende fotograaf die meer wil leren over de instellingen van de camera én hoe je vervolgens je foto's op begrijpelijke wijze kunt bewerken. Je hoeft nog geen uitgebreide ervaring te hebben met Photoshop. 

Het ochtenddeel van de workshop zal in het teken staan van fotograferen van een aantal mooie honden of paarden en in de middag vervolgen we de dag in een comfortabele binnenlocatie om aan de slag te gaan met de gemaakte foto's en Photoshop.
Ik vert
el je over de tools in Photoshop en leg je op begrijpelijke wijze en stap voor stap uit hoe je jouw foto dat wow-effect kunt geven! 

Er komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: oneffenheden en lijntjes makkelijk wegwerken, de compositie aanpassen, het aanbrengen van meer scherpte in delen van je foto, spelen met kleuren, contrast, licht etc. 
Dit alles kun je zelf zo gaan leren gebruiken om jouw eigen stijl verder vorm te geven en ik zal met je meedenken en je advies geven hoe je dit kunt optimaliseren. 


De locatie waar we met de fotobewerking aan de slag gaan is op korte afstand van de plek waar we in de ochtend fotograferen en is van alle gemakken voorzien.
Ook voor een lekkere lunch en drinken wordt gezorgd en is inclusief
Na afloop ontvang je een uitgebre
ide hand-out waarin alle besproken onderwerpen nog eens stapsgewijs beschreven staan, zodat je er thuis op je gemak nog mee verder kunt.

 
 
Workshop All - in 
- je fotocamera met vold
oende accu en geheugenkaartjes 
- een zoomlens (bijv. de 70-200) of een primelens (bijv. de 85mm of de 135mm)
- een kleedje/handdoek/matje voor tijdens het fotograferen
- een laptop met Adobe Photoshop en oplader

- evt. een geheugenkaartlezer voor je laptop als deze niet in je laptop kan

Workshop honden-of paardenfotografie
- je fotocamera met voldoende accu en geheugenkaartjes 
- een zoomlens (bijv. de 70-200) of een primelens (bijv. de 85mm of de 135mm)- een kleedje/handdoek/matje voor tijdens het fotograferen


Workshop Photoshop (fotobewerking)
- een laptop met Adobe Photoshop en oplader
- evt. een geheugenkaartlezer voor je laptop als deze niet in je laptop kan

Wat heb je nodig voor de Workshops?

Aanbod Individuele Workshops

Workshop honden-of paardenfotografie
- de praktijk

Je kunt op individuele basis een workshop boeken die zich alleen richt op fotografie. We gaan dan intensief en één-op-één aan de slag met het fotograferen van honden of paarden (waar jouw wens ligt) en ik zal dieper met je ingaan op de instellingen van de camera, compositie, licht, etc. 
Deze workshop vindt plaats in Arnhem en omstreken. 

Duur: 2,5 uur

 

Workshop honden-of paardenfotografie
- de finishing touch met photoshop

Je kunt op individuele basis een workshop boeken die zich alleen richt op fotobewerking. Hiervoor gebruiken we Photoshop We gaan intensief en één-op-één aan de slag met het bewerken van foto's en ik leer jou handige tools om jouw foto dat wow-effect te geven. Deze workshop wordt aangepast aan jouw wensen en niveau en vindt plaats in mijn mooie workshopruimte in Arnhem. 
Duur: ongeveer 2.5 uur 


 

Workshop honden-of paardenfotografie
- de praktijk én finishing touch met photoshop (all-in)

Hét totaalpakket voor de fotograaf die alles uit een workshop wil halen met volledige één-op-één begeleiding van mij in zowel de praktijk als theorie, volledig verzorgd inclusief lunch! 
Duur: ongeveer 5 uur

 

BONUS!

Na ELKE workshop sta je er na afloop niet alleen voor: als je ergens tegenaan loopt met je fotografie en/of de nabewerking, dan kun je binnen twee maanden na de workshop een gratis gesprek met mij plannen, waarin je je vragen kunt stellen en we samen je werk kunnen doorlopen. Ik zal je tips geven of net weer even de dingen uitleggen die jij nodig hebt om met vertrouwen verder te kunnen! 


 

Tarieven Workshops
Heb je zin in een leuke en leerzame workshop die jou zal helpen om je fotografie naar een hoger niveau te tillen? Aanmelden kan via onderstaande knop of het contactformulier. 
Mocht je nog vragen hebben, stuur mij dan ook gerust een bericht. 

 Individuele Workshop Praktijk & Theorie (All -in)
 

Individuele Workshop Praktijk
 
 
Individuele Workshop Theorie
(met Photoshop) 


 

€159,-
€159,-
€299,-
Aanbod individele workshops

Privéworkshops
 

Workshops worden ook aangeboden op individuele basis.
Deze workshops bieden veel diepgang, omdat je één op één intensief aan de slag gaat met je grote passie: het fotograferen van honden en/of paarden of de nabewerking van je prachtige foto's! Tijdens een workshop kan namelijk zowel de praktijk van het fotograferen als kennis omtrent fotobewerking in Photoshop aan de orde komen. Zo leer je veel over het maken van de mooiste foto's maar ook over de finishing touch om je foto dat wow-effect te geven en zul bij een workshop gegarandeerd met veel nieuwe kennis en prachtig fotomateriaal naar huis gaan! 

Een WORKSHOP ALL IN is een compleet verzorgde dag inclusief lunch.
Op deze dag zul je je volledig onderdompelen in honden-of paardenfotografie en veel nieuwe kennis opdoen ten aanzien van de juiste instellingen van je camera, het kiezen van de juiste locaties, aansturen van je model(len), spelen met licht, compositie, etc.
Om het helemaal compleet te maken gaan we tijdens deze dag ook in op de theorie van fot
obewerking en zal ik je op begrijpelijke wijze meer leren over de tools in Photoshop om je foto's te optimaliseren. 


 


De workshop wordt altijd aangepast naar jouw leerdoelen en niveau. 
Het theoretisch gedeelte vindt plaats in Arnhem waar we van alle gemakken voorzien zijn. De datum en locatie voor een individuele workshop stem ik samen met jou af.

 

DSC_5311-1 klein.jpg
DS9_6654-1.jpg
Bonus
Tarieven workshops
bottom of page