top of page
DSC_4790-klein.jpg

fotoreportages

Stel je voor, jouw geliefde hond of paard, prachtig vastgelegd door mijn camera, resulterend in een tijdloze herinnering die je voor altijd zult koesteren.

Tijdens de fotoreportage vind ik het belangrijk dat het plezierig is en dat zowel jij als je dierbare viervoeter ontspannen zijn. Geen stijve houdingen of ingewikkelde poses, mijn fotografie gaat over het vastleggen van authentieke momenten, het vastleggen van wat écht is.

Ik streef ernaar om prachtige beelden te creëren

in een ongedwongen sfeer.

Ik bied twee fotopakketten aan waar je meer over

kunt lezen op deze pagina. 
 

Na de fotoreportage is er tevens de mogelijkheid om prachtige fotoproducten te bestellen van jouw mooiste foto’s. Voor meer informatie over deze producten verwijs

ik je graag naar de daarvoor bestemde pagina

op deze website.

DSC_9138-2.jpg

een fotoreportage geboekt, en dan?

Na boeking van jouw fotoreportage zullen we contact hebben en hoor ik graag jouw wensen.

Op die manier kan ik me goed voorbereiden en heb ik een duidelijk beeld van wat je graag zou willen.
Misschien heb je al een mooie locatie in gedachten of kan ik je op ideeën brengen, ook dat bespreken we met elkaar.

Je ontvangt van mij na boeking ook nog een informatiebrochure met allerlei tips ter voorbereiding. 

Ik fotografeer vrijwel altijd in de ochtend of aan het einde van de dag, zo tegen zonsondergang.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken fotografeer ik juist niet op hele zonnige momenten,

omdat dit bijdraagt aan de stijl die ik beoog met de foto's die ik maak.
Fotoreportages kunnen geboekt worden in alle seizoenen en ik kan je aanbevelen je dus niet alleen te richten op de 'warmere' seizoenen. Ook de herfst en de winter brengen hun eigen prachtige sfeer met zich mee en zullen voor mooie prachtige dromerige beelden zorgen!

Tijdens een fotoreportage hoef je niet met allerlei (poseer)kunstjes te komen (tenzij je dat zelf wil natuurlijk):
ik zal je duidelijke aanwijzingen geven om tot veel mooie plaatjes te komen. 
Echt géén nood, daarvoor hoef je geen ervaring te hebben met fotoshoots. En ook je hond of paard hoeven niet van alles. Het belangrijkste is dat ze zichzelf kunnen zijn en blijven, want zo wil je het ook graag terug zien op de foto. 

Genieten van de shoot is het belangrijkste en ik doe de rest met mijn camera!

Tijdens een fotoshoot maak ik heel veel foto's en eenmaal thuis selecteer ik ze zorgvuldig. 

De mooiste foto's zet ik voor je klaar in een persoonlijke online galerij. Je ontvangt de galerij binnen twee dagen na de fotoreportage via email en hierna kun je rustig de tijd nemen om jouw keuzes te maken. Als je je keuzes hebt gemaakt, dan geef je mij een seintje en ga ik aan de slag met de foto's in de nabewerking.
  Je ontvangt jouw foto's binnen twee weken hierna.  

Wat klanten zeggen...

Daar stond ik dan, met de vraag of ik met mijn drie paarden en hond op de foto mocht. Gelukkig leek Sanne dit juist leuk en was er heel veel mogelijk. Tijdens de fotoshoot hadden we alle tijd en rust voor de paarden en de foto's. Sanne heeft een rustige en relaxte uitstraling. Dit zorgde voor ontspanning bij mij en de dieren. Zo hebben we rustig alle foto's kunnen maken die we wilden. En ik ben ontzettend blij met het resultaat! Ik zou het zeker aanraden! 

 

- Lineke

Sanne heeft een hele rustige uitstraling. Ze bracht verschillende soorten poses aan wat ik erg leuk vond, zo heb je diversiteit. De fotoshoot was heel gezellig en de hondjes konden lekker zichzelf blijven. Na de fotoshoot kreeg ik al heel snel een voorproefje en de uitzoekgalerij. De keuze was niet makkelijk, zoveel mooie foto’s! Ik ontving de foto's snel en in één woord: wauw! Sanne haar foto’s zijn zo scherp! De foto’s stralen rust en kalmte uit, waar ik echt van hou! Zo’n mooie sfeer, echt hoe de fotoshoot ook ging! Ik zou zeker in het vervolg als ik een fotograaf zoek weer terugkomen bij Sanne.

 

- Lienke

Ik heb voor het eerst een fotoshoot gehad met mijn knappe Elsje. Wat een ervaring was dat, zelfs toen ik de foto's nog niet binnen had was ik al tevreden. Wat is Sanne rustig en wat een engelengeduld (zelfs nadat Elsje voor de honderdste keer naar beneden dook voor een hapje gras). Toen ik mijn voorproefje binnen kreeg dacht ik, als dit het is, ben ik al tevreden! Ik zou Sanne aan iedereen aanraden. En wat een resultaten. Van mij krijgt ze een dikke 10! 

 

- Cerissa

Het contact vooraf met Sanne voor de shoot vond ik erg fijn en maakte alles mooi overzichtelijk. Ik kreeg hele handige tips over welke kleding ik kon dragen, wat ik mijn pony om zou kunnen doen ivm spanning etc. Eenmaal tijdens de fotoshoot werd alles goed uitgelegd en werd ik goed geholpen!  Sanne is erg rustig en zorgt voor goede alternatieven als het even lastig wordt.
De manier van fotograferen en bewerken vind ik fantastisch. Alsof je in een sprookje bent. Ik zou in de toekomst mijn fotoshoots weer graag bij Sanne doen. Kortom, een echte aanrader!

- Senne

Luxe fotoproducten

Een fotoreportage is een unieke beleving en geeft je een tastbare herinnering.
De foto's die je zult kiezen bewerk ik zorgvuldig. Als kers op de taart bied ik tevens een aantal luxe fotoproducten van jouw favoriete foto's.
Er zijn vele opties. Vraag gerust naar de mogelijkheden of klik door naar de pagina. 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Iemand jarig of een een andere speciale gelegenheid?

Verras diegene met een cadeaubon voor een sfeervolle fotoshoot!

Cadeaubonnen zijn te bestellen voor zowel fotoreportages

van honden als paarden.

Beschikbaar vanaf €25 euro tot een bedrag naar eigen keuze.

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina leest?

Stuur me dan gerust even een berichtje! 

Je kunt het contactformulier invullen via de contactpagina of door op onderstaande knop te klikken.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op! 

bottom of page